plastic zwerfafval = grondstof

D’ran Festival Enschede

Hof van Plastic staat in tent 4 op het D’RAN festival! We organiseren diverse workshops waar we met plastic zwerfafval nieuwe dingen gaan maken. Zwerfafval= grondstof. Op vrijdag 17 mei doen we 4 sessies van ca. 45 minuten om 10:00u, 11:00u, 12:45u en 13:30u. Hiervoor kun je je opgeven en meedoen, of komen kijken en eventueel meedoen. Op zaterdag 18 mei is er doorlopend de gelegenheid om mee te doen of te kijken vanaf ca. 10:30u tot ca. 14:30u.

Hof van PLastic zwerfafval = grondstof - SHREDDER

Haal bij de zwerfafvalaanhanger van Twente Milieu een grijpstok, een hesje. Ga de stad in en verzamel zelf grondstoffen waarmee we samen nieuwe dingen maken. Doe mee in Enschede!

Hof van PLastic zwerfafval = grondstof - grijpertje plastic jutter

D’RAN19 is op 17 en 18 mei op het Roombeek in Enschede, er is lekker eten en drinken en het gaat over jouw en onze toekomst. En het festival is ook nog eens gratis toegankelijk!

DRAN FESTIVAL 2019 Hof van PLastic zwerfafval = grondstof - locatie

Festivaltijden
Op beide festivaldagen start het programma om 9:30 en eindigt rond 17:00. Wanneer het inhoudelijke programma eindigt, houdt de muziek natuurlijk niet direct op en blijft de bar ook nog wel even open. Op vrijdag spelen vanaf 17.00 uur The Sugar Basterds en op zaterdag hebben we een swingende DJ. Alvast iets meer info over de Sugar Bastards: dit gloednieuwe trio uit Enschede speelt Folk, Country blues, Bluegrass, Ragtime, Gospel of Western Swing. Het swingt, knarst, en kraakt aan alle kanten. En dat alles kan met of zonder suiker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *